Spisesteder

På KODE finner du tre spisesteder med varierte menyer. La museumsturen bli en enda bedre opplevelse med lunsj eller middag i smakfulle omgivelser!<--break->

Bien Centro i KODE 1
På Bien Centro får du klassisk italiensk mat, steinovnsbakt pizza, hjemmelaget pasta, italiensk iskrem og kaker.

For mer informasjon se: bienbar.no/centro

Biens åpningstider
Mandager–fredag kl. 16–22
Lørdag kl. 13–22
Søndag kl. 13–21

<--break-><--break->---

Smakverket i KODE 2
Sjenerøse sandwicher, saftige kaker og ferskbrygget kaffe – ta en kunstpause på en av byens mest populære kafeer. Med en rikholdig meny av friske, smakfulle retter og søte fristelser er det lett å bli sittende lenge på Smakverket. Sprø bacon, posjerte egg, knasende salatblader – lokale råvarer er i gode hender hos dedikerte kokker, som finner den gode smaken gjennom stadig nye kombinasjoner.

Det hele avsluttes med en kopp rykende varm kaffe fra dyktige baristaer, før runden fortsetter i KODEs museer. 

For mer informasjon, gå til: smakverket.no

Smakverkets åpningstider
Tirsdag og onsdag kl. 9–16
Torsdag og fredag kl. 9–19
Lørdager kl. 11–19
Søndager kl. 11–16
Mandag stengt.


---

Lysverket i KODE 4 

Åpningstider tirsdag til lørdag 18.00-23.00

Lysverket tilbyr moderne nordisk mat med fokus på sjømat fra Vestlandet samt sesongbaserte kjøtt og vegetarretter. Vakkert plassert i kunstmuseet KODE 4.

Lysverket, som feier 10-års jubileum i 2023, er en restaurant drevet og eid av kokk Christopher Haatuft, og ble nylig tildelt sin første Michelin-stjerne.

Omtalt i glødende ordlag av både norsk og utenlandsk presse, Lysverket viser frem moderne nordisk matlaging med fokus på sjømat fra Vestlandet - men du finner også et godt utvalg av kjøtt- og sesongbaserte vegetarretter på menyen. Her tilbys en smaksmeny på 10 retter, som kan kombineres med vinpakker, gode alkoholfrie alternativ, eller flasker fra en innholdsrik og spennende vinliste.

I tillegg til restauranten kan det også leies et lukket rom – et Chambre Separée, som tar opp til 20 gjester eller hele restauranten for opptil 80 gjester.